خدمات جوش لیزری

جوشکاری یکی از عملیات بسیار مهم در صنایع مختلف است و به کمک آن، ما می‌توانیم قطعات مختلف را به یکدیگر متصل کنیم. یکی از روش های نوین و البته بی دردسر در جوشکاری، استفاده از جوش لیزری است. البته بهتر است بدانید که جوشکاری لیزری یکی از انواع روش های جوشکاری ذوبی میباشد؛ به این صورت که در این روش، با ذوب دو قطعه، آن ها را به یکدیگر متصل می‌کنند. ناگفته نماند که انواع مختلفی از خدمات جوش لیزری در لیزر پلاس ارائه می‌گردد و در ضمن شما می‌توانید، برای کار خود، انواع مختلفی از جوش لیزر را از طریق لیزر پلاس تهیه کنید.

جوشکاری لیزری چیست؟

به طور کلی جوشکاری به دو روش جوشکاری ذوبی و جوشکاری جامد یا غیر ذوبی انجام می‌شود. حالا در میان انواع روش های جوشکاری ذوبی، جوش لیزری یک روش نوین و البته راحت است که در آن، اشعه لیزر بر روی قطعه های مورد نظر می‌تابد و با بالا بردن دمای قطعه، فرایند ذوب شروع می‌شود و در نهایت دو قطعه به یکدیگر جوش می خورند. فرایند کار با جوش لیزر به قدری راحت است که انواع دستی و اتوماتیک آن را در صنایع مختلف استفاده میکنند و انواع مختلفی از فلزات را به یکدیگر جوش می‌زنند.

کاربرد جوشکاری لیزری

همان طور که گفتیم استفاده از جوشکاری لیزری برای اتصال قطعات به یکدیگر، یک روش راحت و بدون دردسر است و بر همین اساس نیز، کاربرد بسیار زیادی در صنایع مختلف از جمله صنعت هوافضا، پزشکی، خودروسازی، الکترونیک، جواهرسازی و ساخت قطعات تزئینی و … دارد.

انواع جوشکاری لیزری بر اساس روش انجام آن

انواع جوشکاری لیزری بر اساس روش انجام آن

جوشکاری لیزری لب به لب؛ همان طور که از اسم این روش مشخص است، دو قطعه در کنار هم قرار می‌گیرند و جوش لیزری به طور خطی انجام میگیرد. استفاده از این روش در جوشکاری لیزری کاربرد زیادی دارد، به خصوص این که مقاومت اتصال دو قطعه به یکدیگر در این نوع از جوشکاری بیشتر است.

جوشکاری لیزری ۹۰ درجه؛ در این روش از جوشکاری لیزری نیز دو قطعه به صورت عمود بر هم یا با زاویه ای دیگر، بر روی همدیگر قرار می‌گیرند. نکته مهم در این روش از جوشکاری این است که ضخامت قطعه ای که روی کار قرار می‌گیرد، نباید زیاد باشد تا اتصال از مقاومت بیشتری برخوردار باشد.

جوشکاری لیزری روی هم؛ در این روش نیز، قطعه ها روی هم قرار می‌گیرند و فرایند جوشکاری اتفاق می افتد. توجه داشته باشید که هر یک از این روش ها کاربرد های مخصوص به خود دارند.

انواع جوشکاری لیزری بر اساس نحوه اتصال

جوش لیزری نقطه ای؛ همان طور که از اسم این روش نیز مشخص است، در این روش اشعه لیزر را به صورت نقطه ای به محل مورد نظر می‌تابانیم و جوشکاری انجام می‌شود. در واقع در این روش فقط نقطه های مورد نظر و مشخص شده را جوشکاری میکنیم. از جوشکاری لیزری نقطه ای برای اتصال قطعات جواهر، اتصال قطعات کوچک الکترونیکی و … استفاده می‌کنند.

جوشکاری لیزری خطی؛ در این روش دو قطعه را به صورت کامل و از همه جهت به یکدیگر متصل میکنیم و کار جوشکاری را انجام می‌دهیم. از روش جوشکاری لیزری خطی برای ساخت موتور، ساخت وسایل مخابراتی، ساخت قطعات الکترونیک، مونتاژ و … استفاده می‌کنند.

جوشکاری لیزری دستی؛ به طور کلی جوشکاری لیزری به دقت و مهارت بالایی نیاز دارد، به خصوص اگر بخواهید جوشکاری را به صورت دستی انجام دهید. در این روش، شما دستگاه را به کمک دست خود هدایت می‌کنید و امر جوشکاری به صورت اتوماتیک اتفاق نمی‌افتد.

جوشکاری لیزری پلاستیک؛ جالب است بدانید که پلاستیک های جوش پذیر را میتوان به کمک جوشکاری لیزری پلاستیک به یکدیگر متصل کرد. ولی باید توجه داشته باشید که یکی از پلاستیک ها شفاف و دیگری کدر باشد. منظور از شفاف این است که اشعه لیزر بتواند از آن عبور کرده و در نزدیکی پلاستیک کدر، جوش بزند.

جوشکاری لیزری استیل؛ بهتر است بدانید که ظرافت انجام کار و جوشکاری از طریق جوشکاری لیزری بالا است. این ظرافت به هنگام جوشکاری مواد استیل بیشتر به چشم می‌خورد. در ضمن سرعت جوشکاری مواد استیل با جوش لیزر بسیار بیشتر از دیگر مواد است.

جوشکاری لیزری فلزات؛ ما می‌توانیم به کمک جوشکاری لیزری، انواع مختلفی از فلزات را جوش بزنیم.

نحوه انجام جوشکاری لیزری

نحوه انجام جوشکاری لیزری

برای جوشکاری لیزری، باید قطعه های مورد نظر را روی میز کار قرار دهیم و محلی را که قرار است جوشکاری اتفاق بیفتد، زیر گرما و اشعه جوش لیزر قرار دهیم. سپس به صورت دستی و یا اتوماتیک اقدام به جوشکاری کنیم. توجه داشته باشید که وقتی اشعه لیزر به قسمت مورد نظر برخورد میکند، حوضچه مذاب تشکیل می‌شود و در نهایت دو قطعه به یکدیگر متصل می‌شوند. البته باید بدانید که فرایند تشکیل حوضچه مذاب در مواد مختلف و روش های گوناگون فرق دارد.

دستگاه جوش لیزری

دستگاه جوش لیزری یکی از دستگاه های نوین است که ما می‌توانیم به کمک آن به اتصال قطعات مختلف به یکدیگر بپردازیم. این دستگاه در دو نوع دستی و اتوماتیک به بازار عرضه می‌شود که شما می‌توانید در مجموعه لیزر پلاس انواع مختلفی از دستگاه جوش لیزری را انتخاب و خریداری کنید. توجه داشته باشید که در انواع اتوماتیک دستگاه جوش لیزری، تمامی فرایند جوشکاری به صورت خودکار انجام می‌گیرد و به این دلیل، به این دستگاه، ربات جوشکاری لیزری نیز می‌گویند.

خدمات جوشکاری لیزری لیزر پلاس

همان طور که تا اینجای کار متوجه شدید، جوشکاری لیزری یکی از انواع روش های جوشکاری ذوبی میباشد که در صنایع مختلف از جمله مونتاژ، برش فلزات و … مورد استفاده قرار میگیرد. شما می‌توانید برای سب اطلاعات بیشتر در رابطه با استفاده از خدمات جوشکاری لیزری و یا خرید جوش لیزر با قیمت مناسب به لیزر پلاس مراجعه کنید.

تعرفه خدمات جوشکاری لیزری در سال ۱۴۰۳

به طور کلی باید بگوییم که هزینه انجام جوشکاری های مواد مختلف بالا است و بر همین اساس در برخی از صنایع از روش های معمولی جوشکاری استفاده می‌کنند ولی بهتر است بدانید که انجام برخی جوشکاری ها صرفا با کمک جوش لیزری صورت می‌گیرد. البته ناگفته نماند خدمات جوشکاری لیزری در لیزر پلاس با قیمت مقرون به صرفه صورت می‌پذیرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *