انواع دستگاه جوش فلزات لیزر پلاس

با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی، دستگاه جوش فلزات نیز دستخوش تغییراتی شده اند. در حال حاضر کارایی و امنیت آنها افزایش یافته است، استفاده از آنها آسان تر شده است و به طیف گسترده ای از نیازها در این زمینه به خوبی پاسخ می دهند. این دستگاه جوش فلزات نیاز به منبع تغذیه دارند. آنها با جریان مستقیم DC یا جریان متناوب AC کار خواهند کرد.

دستگاه جوش فلزات یک ابزار قدرتمند است که برای اتصال قطعات فلزی با هم استفاده می‌شود. دستگاه جوش فلزات با استفاده از جریان الکتریکی و حرارت بالا، قطعات فلزی را به هم متصل می‌کند. دستگاه جوش فلزات معمولاً شامل یک ترانسفورماتور برای تأمین برق و یک قطب جوشکاری است. همچنین، مواد جوشکاری مانند الکترودها و سیم‌های جوشکاری نیز برای این دستگاه استفاده می‌شوند.

برای انجام خدمات خمکاری فلزات و خدمات جوشکاری co2 با همکاران ما در لیزر پلاس در ارتباط باشید.

راه های ارتباطی با ما: 02146889206   ,    09338888599    ,   آیدی اینستاگرام: laserplus_ir

با توجه به نوع کاربرد، دستگاه جوش فلزات مختلفی وجود دارند، از جمله دستگاه‌های جوش قوسی، دستگاه‌های جوش MIG و TIG و دستگاه‌های جوش اصطکاکی. هریک از این دستگاه‌ها برای کاربردهای خاصی طراحی شده‌اند و معمولاً برای کاربران حرفه‌ای و صنعتی مناسب هستند. در صورتی که قصد استفاده از دستگاه جوش فلزات را دارید، بهتر است با توجه به نوع پروژه و نیازهای خود، از یک متخصص در این زمینه مشاوره بگیرید.

معرفی انواع دستگاه جوش فلزات و کاربرد آنها در صنعت

 انواع دستگاه جوش فلزات عبارتند از:

  • دستگاه جوش ترانسفورماتور
  • رکتی فایر
  • ژنراتور الکتریکی
  • احتراق
  • اینورتر

بررسی دستگاه جوش فلزات ترانسفورماتور

از ددستگاه جوش فلزات ترانسفورماتور به عنوان ساده ترین نوع این ابزار صنعتی یاد می شود. ترانسفورماتور برای افزایش یا کاهش ولتاژ استفاده خواهد شد. انواع کاهش دردستگاه جوش فلزات در نظر گرفته می شود.

دستگاه جوشکاری فلزات نیاز به ولتاژ کم و چگالی جریان بالا دارد. ولتاژ آن حدود 10 تا 50 ولت و چگالی جریان الکتریکی حدود 50 تا 400 آمپر در نظر گرفته می شود. یعنی با استفاده از آنها جریان متناوب یا AC کم شدت و ولتاژ بالا به جریان الکتریکی با شدت بالا و فشار ضعیف تبدیل می شود. این امر ایمنی دستگاه را افزایش می دهد، زیرا با کاهش ولتاژ، خطر برق گرفتگی کاهش می یابد.

همچنین بخوانید: انواع اتصالات جوشکاری

در ساختار ترانسفورماتور از دو سیم پیچ اولیه و ثانویه استفاده شده است. وقتی دستگاه با دوشاخه به جریان متناوب برق شهری متصل می شود، ابتدا برق وارد سیم پیچ اولیه می شود. این یک میدان مغناطیسی ایجاد می کند که بر سیم پیچ ثانویه تأثیر می گذارد.

به این ترتیب شدت و ولتاژ جریان ورودی برای منبع تغییر می کند. ترانسفورماتورهای این دستگاه به صورت ساده و پیچیده طراحی خواهند شد. انواع ساده را می توان با استفاده از باتری خودرو استفاده کرد، در حالی که انواع پیچیده از فناوری هایی مانند کنترلرهای کامپیوتر IGBT یا CNC استفاده می کنند.

ترانسفورماتورهای جوشکاری صدای بسیار کمی دارند، اما در هنگام جوشکاری جرقه زیادی می زنند. همچنین، نمی توانید از هیچ الکترود برای جوشکاری با آنها استفاده کنید.

انواع دستگاه جوش فلز

بررسی دستگاه جوش رکتی فایر

دستگاه های جوش رکتی فایر مبدل هایی هستند که می توانند جریان متناوب 380 یا 220 ولت را به جریان مستقیم DC تبدیل کنند تا انرژی مورد نیاز برای جوشکاری را تامین کنند. . اینورترهای جوشکاری معمولاً به جریان سه فاز نیاز دارند. برای این منظور دوشاخه مخصوصی برای آنها طراحی شده است. جوشکاری با الکترودهای مختلف با این دستگاه انجام خواهد شد و باید گفت که جوشکاری از کیفیت بسیار بالایی برخوردار خواهد بود.

این دستگاه بیشتر برای پروژه های سنگین و صنعتی مورد استفاده قرار خواهد گرفت. بسیار سنگین است و حمل و نقل آن دشوار است. همچنین باید بدانید که این نوع دستگاه جوش نسبت به انواع دیگر قیمت بیشتری دارد. یکسو کننده ها در شرایط سخت و زمانی که به برق شهری دسترسی ندارند می توانند بسیار مفید باشند.

به طور کلی می توان گفت که یکسو کننده ها به دو دسته نیم موج و تمام موج تقسیم می شوند. در نوع نیم موج، جریان الکتریکی تنها از یک قطب منفی یا مثبت عبور می کند، در حالی که در یکسو کننده موج کامل، جریان الکتریکی از هر دو قطب مثبت و منفی عبور می کند. یکی از قطعات مهم در یکسو کننده دیود است. در نوع نیمه موج دستگاه فقط یک تا دو دیود دارد در حالی که در یکسو کننده تمام موج تعداد دیودها به چهار می رسد.

دستگاه جوش ژنراتور الکتریکی

در این نوع دستگاه ها از ژنراتورهایی به نام دینام جوشکاری استفاده خواهد شد. برای جوشکاری جریان الکتریکی مستقیم ایجاد می کنند. باید گفت که اگرچه جوشکاری و اتصال فلزات از کیفیت بالایی برخوردار است، اما این دستگاه ها حجم و وزن زیادی دارند و در عین حال هزینه های نگهداری آنها نیز بالاست. بنابراین کمتر مورد توجه قرار گرفتند.

ژنراتورهای احتراقی عملکردی مشابه ژنراتورهای الکتریکی دارند و مهمترین تفاوت آنها سوخت آنهاست. همانطور که از نام آنها پیداست، انرژی آنها از سوخت هایی مانند بنزین و گازوئیل تامین خواهد شد. در پروژه های عمرانی و شهری استفاده نمی شود.

وزن زیادی دارند و سر و صدای زیادی ایجاد می کنند. این در حالی است که دستگاه های جوش پیشرفته از جمله دستگاه جوش اینورتر وجود دارد که با کمترین آلودگی و در سریع ترین زمان ممکن جوشکاری با کیفیت را در اختیار شما قرار می دهد. از هر نوع الکترودی می توان در ژنراتورهای جوشکاری استفاده کرد، اما همچنان آلودگی صوتی زیاد و همچنین هزینه های نگهداری بالا وجود دارد.

 چه فناوری در دستگاه جوش اینورتر استفاده می شود؟

 چه فناوری در دستگاه جوش اینورتر استفاده می شود؟

در دستگاه جوش اینورتر از تکنولوژی MOSFET و IGBT MOSFET استفاده می شود. تمامی مبدل های الکتریکی دارای بخشی به نام کلید برق هستند. عملکرد تمام مبدل های الکتریکی به این کلیدها بستگی دارد. MOSFET و IGBT از پرکاربردترین آنها هستند. باید گفت که از نظر ساختاری IGBT ساختار پیچیده تری نسبت به ماسفت دارد. بنابراین انتظار می رود تعمیر آن کمی دشوارتر باشد.

دستگاه جوش ماسفت چه ویژگی هایی دارد؟

  • به راحتی قابل تعمیر خواهند بود.
  • قطعات موجود و قیمت پایین تری دارند.
  • آنها سنگین تر هستند.
  • قطعات بیشتری در آنها استفاده شده است.
  • هزینه تولید آنها بالاست.

دستگاه جوش IGBT چه ویژگی هایی دارد؟

  • در آنها کیفیت جوش بهتر است و نفوذ بیشتری دارند.
  • مصرف بهینه انرژی
  • دستگاه حجم و وزن کمتری دارد.

تفاوت بین دستگاه جوش فلزات ریکتی فایر و دستگاه جوش اینورتر

تفاوت بین دستگاه جوش فلزات ریکتی فایر و دستگاه جوش اینورتر

در بالا به هر یک از دستگاه های ریکتی فایر و منبع اینورتر پرداخته ایم و نحوه عملکرد آنها را توضیح داده ایم. در اینجا به تفاوت این دو دستگاه می پردازیم تا بتوانید تصمیم بهتری برای خرید بگیرید.

اولین تفاوت این دو دستگاه حجم و وزن است.دستگاه اینورتر سبک بوده و حجم کمی دارد و به راحتی قابل حمل است. اما دستگاه یکسو کننده حجم و قدرت زیادی دارد زیرا میزان آمپر دریافتی مشابه اینورتر است.

دستگاه ریکتی فایر باعث ایجاد نوسانات الکتریکی در منازل می شود و می تواند به وسایل برقی خانگی آسیب جدی وارد کند.

تفاوت دوم را می توان در میزان آلودگی صوتی دانست که دستگاه اینورتر آلودگی صوتی کمتری نسبت به ریکتی فایر دارد.

مصرف انرژی دستگاه اینورتر بسیار کمتر از انرژی مصرفی دستگاه ریکتی فایر است.

راندمان دستگاه اینورتر بسیار بالاتر از دستگاه یکسو کننده و سایر دستگاه های جوشکاری قدیمی است. بنابراین، این دستگاه برای پروژه های بزرگ مناسب است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *