جوشکاری co2 سربالا

کارهای جوشکاری در کارخانه‌های کشتی‌سازی، ساختمان‌های ساختمانی، صنعت نفت و گاز، اتصالات لوله و ساخت نیروگاه‌ها استفاده میشود و همگی به جوشکار نیاز دارند تا سازه‌های فلزی عظیم را در حالت عمودی جوش دهند. جابجایی چنین تجهیزات عظیم و قرار دادن آن‌ها به‌صورت افقی برای راحتی کار دشوارتر است. اگر می‌خواهید در مورد نحوه جوشکاری سربالا بیشتر بدانید، به خواندن ادامه دهید.

جوشکاری CO2 سربالا، معمولاً به عنوان جوشکاری MIG (Metal Inert Gas) نیز شناخته می‌شود. در این روش جوشکاری، گاز CO2 به عنوان گاز حفاظتی استفاده می‌شود. با استفاده از جرقه قوس الکتریکی بین سیم جوش و قطعه کار، جوشکاری انجام می‌شود.

برای انجام خدمات برش لیزر و خدمات خمکاری فلزات و خدمات جوشکاری co2 با همکاران ما در لیزر پلاس در ارتباط باشید.

راه های ارتباطی با ما: 02146889206   ,    09338888599    ,   آیدی اینستاگرام: laserplus_ir

موقعیت جوش عمودی

جوش عمودی

وقتی دو قطعه را طوری کنار هم قرار می‌دهید که یک انتها رو به پایین به سمت زمین باشد، درحالی‌که طرف دیگر به سمت آسمان باشد، به این حالت جوشکاری سربالا یا عمودی می‌گویند. جوشکاری در چنین موقعیت‌هایی نیاز به مهارت و تجربه دارد.
در سایتهای ساختمانی به طور معمول از شما خواسته میشود که دو قطعه فلز را در حالت عمودی به هم وصل کنید. تکان دادن و جابجایی چنین قطعات سنگینی برای سهولت جوشکار غیرممکن است. از آنجایی که نتیجه در این کاربردها باید بادوام و قوی باشد، تقاضا برای جوشکاران ماهر در حال افزایش است. رایج‌ترین روش مورد استفاده در کاربردهای ساختمانی، جوشکاری چوبی یا جوشکاری قوس فلزی محافظ است.

جهت جوش هنگام جوشکاری سربالا ( عمودی) دو حرکت اساسی برای مشعل وجود دارد.

عمودی به بالا

عمودی به پایین
اگرچه این دو اصطلاح تعریفی کامل نیاز دارند، اما در اینجا توضیح کوتاهی از هر دو ارائه شده است.

عمودی-بالا

جوشکاری عمودی بالا

هنگام جوشکاری با استفاده از حرکت عمودی به بالا، آن را به‌عنوان ساختن یک دیوار آجری در نظر بگیرید که با ساختن یک پایه قوی شروع می‌کنید و سپس به تدریج به سمت بالا حرکت میکنید. در این تکنیک، جوشکاری را از پایین شروع می‌کنید و به آرامی به سمت بالا حرکت می‌کنید و یک تکیه‌گاه قوی برای مفصل سازه خود ایجاد می‌کنید.
این یک روند کند است و نیاز به صبر دارد. جوشکار در یک زمان یک قدم حرکت می‌کند زیرا هم‌زمان با جاذبه مبارزه می‌کند. هر بخش به‌عنوان پایه برای قسمت بعدی عمل می‌کند و به‌عنوان قفسه شناخته می‌شود.
یک نکته حرفه‌ای: مطمئن شوید که هر قفسه 1.5 تا 2 برابر بزرگ‌تر از قطر الکترودی است که استفاده می‌کنید. با انجام این کار، گودالی ایجاد می‌شود که در مدت‌زمانی که برای ساختن قفسه بعدی صرف می‌کنید، یخ می‌زند.
شما همچنین می‌توانید از تکنیک زیگزاگ یا بافندگی هنگام بالا بردن قطعه کار استفاده کنید. روی دو طرف اتصال تمرکز کنید زیرا به حوضچه جوش زمان لازم را می‌دهد تا به اندازه کافی خنک شود تا اطمینان حاصل شود که سوختگی ندارد. همچنین تضمین می‌کند که فلز مذاب روی پای جوشکار نیفتد.

برای به دست آوردن نفوذ بهتر، باید الکترود را کمی به سمت بالا نگه دارید و قوس کوتاه‌تری را حفظ کنید. این به شما امکان می‌دهد قوس الکتریکی را بهتر به سمت مفصلی که می‌سازید هدایت کنید. انجام این کار همچنین به شما کمک می‌کند تا به نفوذ مواد بهتری برسید.

عمودی-پایین

جوشکاری عمودی پایین

عمودی به پایین اساساً همان حرکت است – فقط از بالا به پایین. در اینجا، شما باید چند نکته را در نظر داشته باشید. شما در حال مبارزه با جاذبه هستید، که گودال مذاب را به منطقه کاری شما می‌آورد. شما باید همیشه جلوتر از سرباره باشید. این روش نیاز به نظارت مداوم دارد و باید آمپر را با دقت تنظیم کنید تا از خطر سوختگی جلوگیری کنید.

یک نکته حرفه‌ای: از یک میله انجماد سریع استفاده کنید زیرا کل فرآیند را به یک تکه کیک تبدیل می‌کند. در غیر این صورت، ممکن است درنهایت با سرباره و فلزات جوشی همپوشانی مواجه شوید که باعث ایجاد مفاصل ناخوشایند می‌شود. اطمینان حاصل کنید که مانند حرکت عمودی به بالا مکث نکنید زیرا مکث ممکن است منجر به نفوذ سرباره قفسه بالایی به فضای کاری فعلی نوبت.

جوشکاران تقریباً برای همه اتصالات حرکت عمودی به بالا را انتخاب می‌کنند مگر اینکه ورقی که روی آن کار می‌کنید خیلی نازک باشد و نگران باشید که فلز مذاب ممکن است بیفتد. حتی اگر می‌توانید از هر یک از این روش‌ها همراه با هر روش جوشکاری استفاده کنید، رایج‌ترین روش جوشکاری با قوس فلزی محافظ گاز است.
جوشکاری CO2 تخصص ما است. میتوانید از کارشناسان ما نوع خدمات درخواستی خود را بخواهید تا به بهترین نحو ممکن شما را راهنمایی کنند.

جوشکاری چوب برای اتصالات عمودی

جوشکاری اتصالات عمودی

این یک روش جوشکاری قوس الکتریکی است که می‌تواند برای اتصال دو قطعه با فشار یا بدون فشار و با یا بدون فلز پرکننده اضافی استفاده شود. شما می‌توانید از این فرآیند برای اتصال بسیاری از فلزات مختلف به یکدیگر استفاده کنید، به شرطی که رسانای حرارتی باشند.

برای سال‌ها، جوشکاری چوبی محبوب‌ترین روش برای تقریباً تمام نیازهای جوشکاری بوده است. این تکنیک از یک قوس الکتریکی استفاده می‌کند که از الکترود به قطعه کار می‌رود. قوس الکتریکی نفوذ جوش عالی را فراهم می‌کند، که آن را برای استفاده در فلزات ضخیم‌تر ایدئال می‌کند. همچنین میتواند از طریق زنگ‌زدگی و کثیفی گرم شود، به همین دلیل است که در اکثر کارهای تعمیر و ساختمان ترجیح داده میشود.

جوشکاری چوبی برای تنظیمات پیش‌نویس و استفاده در فضای باز ایدئال است. تقریباً روی همه آلیاژها و مواد فوق‌العاده خوب عمل میکند. به‌عنوان یک مزیت اضافه، می‌توانید آن را با منبع تغذیه AC و DC استفاده کنید و نسبت به سایر روش‌های جوشکاری مقرون‌به‌صرفه تر است.

باوجود مزایای آن، یک اشکال مهم جوشکاری چوبی این است که استفاده از آن تا حدودی محدود به ورق‌هایی است که نازک‌تر از گیج 18 نیست. از آنجایی که حرارت بالا و نفوذ مواد عالی تولید می‌کند، فقط برای استفاده روی فلزات ضخیم‌تر ایدئال است. در غیر این صورت ممکن است درنهایت قطعه کار بسوزد.

شما باید از آن برای ذوب فلز 1/16 اینچ یا ضخیم‌تر استفاده کنید. برای جوشکاری فولاد، فولاد ضد زنگ و چدن ایدئال است. هنگام انتخاب فرآیند جوشکاری در نتیجه، شما باید کاربرد، ضخامت و بودجه خود را در نظر بگیرید. همچنین می‌توانید از تکنیک‌های جوشکاری MIG و TIG برای اتصالات قائم استفاده کنید.

منبع:

How to Weld Vertical

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *